1. oktobrī LEAF evaņģelizācijas grupai apritējuši 26 gadi. Tā ir misijas organizācija Latvijā, kas galvenokārt nododas svētdienas skolu darbam un kalpošanai bērniem, bet līdzās tam arī attīsta muzikālo kalpošanu, īstenojot vairākus projektus.

LEAF evaņģelizācijas grupa savu darbību uzsāka 1998. gadā un tās galvenais mērķis ir izveidot un attīstīt svētdienasskolas draudzēs, kur tādu nav. Tomēr šī nav vienīgā kalpošana, kas attīstījusies laika gaitā. LEAF jau ir kļuvis pazīstams ar struktūrvienību “Cantate Domino”, kuras mērķis ir rīkot evaņģelizējošus koncertus Latvijas dievnamos un sniegt atbalstu draudžu mūziķiem, kā arī Apvienoto Projektu orķestri, kas arīdzan uzstājas ar dažādām muzikālām programmām. Savukārt jaunais 2024./2025. mācību gads ir iesācies vēl ar kādu jaunumu – bērniem un jauniešiem tiek piedāvāta iespēja apgūt dažādus mūzikas instrumentus un vokālu muzikālajās darbnīcās LELB jauniešu centrā.

Jāpiebilst, ka tuvākais LEAF evaņģelizācijas grupas pasākums notiks jau 13. oktobrī, kad Apvienotais Projektu orķestris atklās savu jauno sezonu ar sezonas atklāšanas koncertu Jelgavas Svētās Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

LEAF evaņģelizācijas grupas vadītājs ir Rolands Kalniņš. Savukārt struktūrvienības “Cantate Domino” vadītājs un Apvienotā Projektu orķestra mākslinieciskais vadītājs ir Henrijs Rolands Kalniņš. LEAF evaņģelizācijas grupas moto ir Jēzus teiktie vārdi, kurus pazīstam arī kā Lielo Pavēli: “Eita un darait par mācekļiem visas tautas, tās kristīdami Tēva, Dēla un Svētā Gara Vārdā.” (Mateja 28:19-20)