Rīgas kristiešu draudzē “Prieka Vēsts” (Bērzaunes ielā 6) 26. jūnijā pulksten 18.30 viesosies doktors Maikls L. Brauns no ASV. Viņš ir radio programmas vadītājs, autors, apoloģēts, aktīvists un mesiāniskā jūdaisma, kristīgā cionisma un harizmātiskās kustības atbalstītājs.

Brauna radioprogramma “The Line of Fire” tiek pārraidīta visā ASV. Viņš ir viena no vadošajām pravietiskajām balsīm, kas sauc pēc morālas un valstiskas transformācijas. Viņa sirds deg, lai ietekmētu pasauli, atmodinātu draudzi un vestu ebrejus pie ticības Mesijai, teikts “Prieka Vēsts” mājas lapā. Dr. Maikls Brauns ir ieguvis doktora grādu Tuvo austrumu valodās un literatūrā, dibinājis kalpošanu “AskDrBrow”, kā arī “FIRE” kalpotāju skolu. Brauns ir publicējis vairāk nekā 2000 rakstus dažādos medijos, tostarp “Christian Post”, “Daily Wire”, “The Stream”, “Townhall”, “Newsweek”, “Haaretz” un citviet. Viņš ir sarakstījis vairāk nekā 40 grāmatas.

Maikls L. Brauns pēc tautības ir ebrejs. Viņš savu dzīvi Jēzum Kristum atdeva pirms vairāk nekā 50 gadiem (1971. gadā), kad viņam bija sešpadsmit. Tai laikā viņš bija atkarīgs no heroīna, LSD un spēlēja bungas smagā roka grupā. Kopš tā laika Brauns ir kalpojis visā Amerikā un pasaulē, sludinot atgriešanos, atmodu, reformāciju un kulturālu revolūciju. Viņš ir piedalījies debatēs ar jūdu rabīniem, musulmaņu mullām, agnostiķiem profesoriem, geju aktīvistiem radio, TV un koledžās. Viņš tiek uzskatīts par vadošo mesiānisko apoloģētu jūdu vidū. Viņš un viņa sieva Nansija, kura arī ir Jēzum ticoša ebrejiete, ir laulībā kopš 1976. gada. Viņiem ir divas meitas un četri mazbērni.