LBDS Svētdienskolu apvienība 19. jūnijā organizē tikšanos Zoom platformā, lai iepazīstinātu ar Vasaras Bībeles skolas programmu “Zvaigžņu pētnieki”. Vasaras Bībeles skola (VBS) ir pasākums, ko draudzes organizē bērniem vasaras brīvlaikā.

VBS programma dod plānu un ieteikumus, kā piecu dienu programmā Bībeles stāstā, spēlēs, dziesmās, rokdarbos, eksperimentos, gatavojot našķus un dažādās citās nodarbēs, bērni var iepazīt Dievu un piedzīvot Viņa pieskārienu. LBDS Svētdienskolu apvienība šogad piedāvā materiālu "Zvaigžņu pētnieki". Pirmdien, 19. jūnijā pulksten 18:00 Zoom platformā plānota tikšanās, kuras laikā varēs uzzināt VBS organizēšanas pamatprincipus, iepazīties ar programmu "Zvaigžņu pētnieki", kā arī varēs uzzināt par "Misijas" baptistu draudzes Ādažos un Rīgas baptistu draudzes "Mājvieta" pieredzi, ķas jau šogad rīkojušas VBS. Tāpat varēs uzdot jautājumus, kas radušies, plānojot vai domājot plānot VBS savā draudzē. Pieteikšanās te.

Uz tikšanos aicina arī tās draudzes un kalpotājus, kas tikai iespējams nākamgad plāno kādas aktivitātes bērniem. VBS programmas var realizēt lielās un mazās draudzēs, telpās baznīcās vai skolās, vai pat privātmājas dārzā - der viss, lai, pētot redzamo, atklātu neredzamo.