Šogad Latvijas Kristīgais radio svin 30 gadu jubileju. Pirms 23 gadiem – 2000. gada martā kristīgā radio vadībā iznāca žurnāls “Tikšanās”. Šajā jubilejas gadā, Latvijas Kristīgā radio ēterā no jauna ieskatīsimies žurnāla vēsturiskajās lappusēs.

Žurnāls “Tikšanās” bija pirmais starpkonfesionālais izdevums Baltijā, kurā varēja iepazīties ar piecu konfesiju darbu Latvijā, kā arī lasīt intervijas, liecības, svētrunas, uzzināt par citām valstīm un to kultūru, mūziku un mākslu, un vēl daudz ko citu. Žurnāls “Tikšanās” pie saviem lasītājiem devās ik mēnesi 12 gadus. Galvenā žurnāla redaktore bija Maira Ošeniece. Latvijas Kristīgā radio ēterā žurnāla “Tikšanās” vēsturiskie numuri tiks pārskatīti pirmdienās un trešdienās 10.45 un 19.30.

Jaunais cikls “Pa žurnāla “Tikšanās” lappusēm” iesākās ar fragmentu no mācītāja Brūsa Hesa svētrunas “Aizraujošā vēstule Efeziešiem”, kas atklāja interesantus faktus par tā laika ievērojamo Efezas pilsētu. Tad tika lasīts fragments no vasarsvētku draudžu slejas par mācītāja Agra Ozolinkeviča ticības sākumu un atgriešanos pie Dieva. Iepriekšējā nedēļā tika iesākts mūsdienu kristīgās mūzikas vēstures apskats un tas tiks vēl arī turpināts 26. jūnijā.