No 30. jūnija līdz 2. jūlijam “Dvēseles veldzes dārzā” Pāvilostas novadā, Ziemupē notiks nometne senioriem “Es tuvāk Dievam”. Uz nometni īpaši aicina pieteikties seniorus virs 70 gadiem. Būs Bībeles studijas, pielūgsme, lūgšanas, radošās darbnīcas un spēles.

Kā atklāj nometnes organizatore Vivita Kalniņa, šī būs jau otrā reize, kad tiek rīkota nometne vecāka gada gājuma cilvēkiem. Iepriekšējā reize liecina, ka tā ir vērtīga un vajadzīga. Daudz darbojoties ar bērniem, nāca atskārsme, ka seniori tiek atstāti novārtā, par nometnes nepieciešamību stāsta organizatore. Arī viņiem ir vajadzīga sadraudzība un uzmanība. Šajā nedēļas nogalē senioriem būs iespēja iegūt jaunus draugus, piedalīties interesantās un piemērotās aktivitātēs, un pāri visam tas būs laiks kopā ar Dievu, iepazīstot Viņu vēl tuvāk un personīgāk. “Tuvojieties Dievam, tad Viņš tuvosies jums.” (Jēkaba 4:8)

Nometnes dalības maksa ir 50 eiro, taču ja tas ir šķērslis, organizatori aicina sazināties un meklēt kopīgu risinājumu. Tāpat arī transporta jautājumi ir pārrunājami. Pieteikšanās pa tālruni 25965588 (Vivita Kalniņa).