Sākusies biļešu pārdošana uz pasākumu “Unbreakable”, kurā kā galvenais runātājs uzstāsies grāmatu autors, sludinātājs un iedvesmotājs Niks Vujačičs. Līdz 4. augustam reģistrēšanās pasākumam ir iespējama par puscenu, ziņo organizatori.

Vujačičs Rīgā viesosies šī gada 16. novembrī. Motivācijas un iedvesmas pasākumā “Unbreakable” varēs dzirdēt viņu un vēl septiņus runātājus, par kuriem informācija tiks izziņota vasaras otrajā pusē. Reģistrēties pasākumam var mājas lapā unbreakable.lv. Pieejami četri biļešu veidi, kas piedāvā atšķirīgas iespējas.

Niks Vujačičs piedzima 1982. gadā Austrālijā bez rokām un kājām. Dzīves laikā viņš ir piedzīvojis smagu depresiju, vēlējies izdarīt arī pašnāvību, taču laika gaitā sapratis, ka jābūt spējīgam pateikties par to, kas viņam dots. Vujačičs šobrīd dzīvo ASV ar sievu un četriem bērniem. Latvija būs 79. valsts, kuru viņš apmeklēs. Sludinātājs ir norādījis, ka tā būs viena no pēdējām valstīm viņa sarakstā, jo pēc tam plāno aktīvu pasaules apbraukāšanu noslēgt. Jāpiebilst, ka izdevniecība “Mieram Tuvu” latviešu valodā ir izdevusi divas Nika Vujačiča grāmatas – “Esi stiprs” un “Dzīve bez robežām”.