Šovasar no 18. līdz 22. jūlijam “Jaunatne ar Misiju” Valdemārpilī sadarbībā ar Latvijas Bībeles centru rīko nometni visu priekšmetu (ne tikai kristīgās mācības) skolotājiem, kuri māca skolēnus dažādos vecumposmos. Kā lektore kalpos Vēsma Sandberga.

Vēsma Sandberga ir sociālā darba maģistre, “Latvijas kristīgās alianses bāreņiem” valdes priekšsēdētāja, kā arī programmu VIP, KETBA, TBRI un AIRI vecākiem trenere. Nometnes programmā paredzētas lekcijas un projekti profesionālai izaugsmei par tādām tēmām kā: kompleksa attīstības trauma un tās ietekme uz bērnu smadzenēm un pārējām sistēmām; izpildfunkciju traucējumi, sensorie traucējumi un attīstības traucējumi bērniem ar kompleksās attīstības traumu; piesaistes veidi, no tiem izejošie attiecību modeļi; praktiski veidi, kā veicināt bērna apzināto drošību; saikni stiprinošas audzināšanas metodes un citas.

Būs arī lekcijas un grupu darbs personīgajai garīgajai izaugsmei, kā arī laiks kopīgi slavēt Dievu un aizlūgt. Pēc nometnes tiks izsniegts sertifikāts par apgūtajām tēmām un stundām. Dalībnieku skaits ir ierobežots (ne vairāk par 20 cilvēkiem). Reģistrācija šeit.