Kristīgo uzņēmēju un profesionāļu organizācija (CBMC) rīko retrītu uzņēmējiem un vadītājiem “Dieva vadība pretvējā”. Retrīts notiks 30. jūnijā Siguldā, Hotel Ezeri SPA. Dalībniekus uzrunās arī CBMC International prezidents Kristofers Simpsons (Chris Simpson) no ASV.

Retrītā tiks apskatīti temati: “Bezbailīgi – būt kristietim mūsdienu biznesa vidē”, “Līderība biznesa izaicinājumos mūsdienu Latvijā”, “Evaņģelizācija un māceklība biznesa vidē” un citi. Lekcijas un semināri būs interaktīvi, ar mazajām grupām un dažādu Latvijas uzņēmēju, profesionāļu un vadītāju liecībām.

Kristofers Simpsons savu karjeru publiskajā sektorā sāka ar dienestu ASV Jūras kājniekos, pēc tam darbojās ASV slepenajā dienestā, strādājot ar elitārajām grupām, tai skaitā organizējot starptautiskās loģistikas operācijas. Tāpat viņš ir bijis diplomātiskais atašejs Kolumbijā un vadījis plašu organizacionālo stratēģiju 19 Latīņamerikas valstu reģionos. Par CBMC International prezidentu Simpsons kļuva 2022. gada nogalē.

Jāpiebilst, ka iepazīties ar Kristoferu Simpsonu varēs arī Latvijas Kristīgā radio klausītāji. Ceturtdien, 29. jūnijā plkst. 12.00 tiešajā ēterā ar CBMC International prezidentu Kristoferu Simpsonu sarunāsies Latvijas Kristīgā radio prezidents Tālivaldis Tālbergs.