Kāda draudze ASV Vašingtonas štatā, kurā ir nedaudz vairāk par 70 draudzes locekļiem, audzē kviešus, lai atbalstītu misijas darbu visā pasaulē. Kopš 1965. gada draudze misijai ziedojusi 1,4 miljonus ASV dolāru.

Nelielā lauku draudze gadu desmitiem labības ražu pārvērtusi starptautiskai kalpošanai paredzētajos līdzekļos. Onečo Bībeles draudze (Onecho Bible Church) ir finansējusi aku rakšanu, nometnes un kristīgās koledžas. Šogad tiek plānots nodrošināt pārtiku un pajumti patvēruma meklētājiem uz ASV un Meksikas robežas.

Onečo Bībeles draudzes saknes meklējamas 1890. gadā ieceļojušo menonītu kolonistu un 20 gadus pirms tam metodistu zemnieku vidū. Taču unikālā līdzekļu vākšanas programma sākās 20. gadsimta 60. gados. Viens no draudzes vecākajiem Gerhards Deiks (Gerhard Dyck) nomira 65 gadu vecumā un novēlēja draudzei 180 akrus (gandrīz 73 hektāri) zemes. Vīrietis visu mūžu bija atbalstījis misionāru darbu, tādēļ lūdzis draudzi izmantot viņa zemi, lai turpinātu evaņģēlija izplatīšanu. Baznīca nolēma, ka lauku nepārdos, bet to apstrādās un ienākumus no ražas novirzīs dažādu misiju finansēšanai. Ienākumi no pirmā gada ražas bija 5500 ASV dolāru, savukārt pērn tie bija jau gandrīz 180 000 ASV dolāru.