Izdevniecība “Dzīvības Straumes” izdevusi jaunu grāmatu: Deivids Peins “Uzdrīksties ticēt”. Grāmata palīdz sastapties ar Tēva neapslāpējamo mīlestību. Tās autors ar iedvesmu, humoru un gluži praktiskā veidā piedāvā septiņas vienkāršas atslēgas, lai mēs labāk iepazītu Dievu, kā arī aicina ik dienas apcerēt Svētos Rakstus.

Septiņas atslēgas ir septiņas uzdrīkstēšanās ticēt – ticēt, ka esam mīlēti, ka mums ir piedots, ka esam atjaunoti, mīļi aicināti, sadzirdēti, piepildīti un sūtīti. Grāmatas pielikumā ir Svēto Rakstu citāti, kas sadalīti pa dažādiem tematiem, piemēram, Dieva mīlestība, Svētais Gars, miers, laulība, ciešanas, vientulība, dusmas un citiem.

Izdevēji informē, ka grāmata ir paredzēta jauniešiem, tiem, kuri nesen sākuši iepazīt Dievu, tiem, kuri vēlētos gūt jaunu impulsu attiecībās ar Viņu, kā arī Alfa kursa dalībniekiem. Grāmatas autors D. Peins vada asociāciju CaFE jeb “Katoliskās ticības izpēte (Catholic Faith Exporation)”, kas ieraksta DVD, kurus izplata draudzēs un skolās. Viņš ir atbrīvojies no narkotiku atkarības, un viņa dzīves mērķis ir sludināt vēsti par Dieva dziedinošo mīlestību. Grāmatu var iegādāties draudžu grāmatu galdos, kristīgajā grāmatnīcā “Amnis”, kā arī zvanot Ilzei Kuršai-Briedei (29 455 267).