Valsts svētku laikā, no 16. līdz 19. novembrim, Rīgas Mateja baptistu baznīcā tika aizvadīts Latvijas baptistu draudžu jauniešu salidojums. Tajā piedalījās 12 – 27 gadu veci jaunieši no 36 draudzēm no dažādām vietām visā Latvijā.

Salidojuma mērķis bija dot iespēju veidot sadraudzību Latvijas baptistu draudžu jauniešu vidū un, kopā esot, pieaugt attiecībās ar Dievu. Atklājot salidojumu, Dieva pielūgsmē vadīja Miķelis Mažis no Rīgas draudzes “Mājvieta”, bet liecību teica Toms Šķerbergs, atklājot, kā viņa draugi, kuri sekoja Kristum, bija kā piemērs un iedrošinājums, lai viņš arī sekotu Kristum. Dalībnieki pavadīja laiku arī mazajās grupās, kas visa salidojuma laikā palika nemainīgas, lai jaunieši varētu veidot drošu saikni, atklāties cits citam, arī tiem jauniešiem, kuri ir no citas draudzes. Vakara noslēgumā bija “lielā aktivitāte”, kuru bija sagatavojusi Ādažu “Misijas” draudzes komanda, kas palīdzēja dalībniekiem caur dažādiem uzdevumiem vēl labāk iepazīties savā starpā.

Salidojuma programma turpinājās sestdien, 18. novembrī, kad svētku noskaņās tika svinēta Latvijas Republikas Proklamēšanas diena. Salidojuma laikā bija iespēja piedalīties arī dažādās darbnīcās, kā piemēram pielūgsmes vadīšana, finanšu pārvaldīšana, Dieva piedzīvošana lūgšanās, prokrastinācijas (jeb darbu atlikšana uz vēlāku laiku) mazināšana, kā arī varēja pavadīt laiku ar Dievu klusumā, norimt un pārdomāt līdz tam brīdim dzirdēto un ieklausīties tajā, ko Dievs vēlas atklāt. Svētdienas dievkalpojumu salidojuma dalībnieki svinēja kopā ar Rīgas Mateja draudzi.