Izdevniecība “TITAM DIVI” laidusi klajā trīs jaunas grāmatas. Tās ir pasaulē atzītā mācītāja Džona Paipera grāmatas – “Mācības no slimnīcas gultas” un “Pielūkojiet, kā jūs klausāties”, kā arī Noelas Paiperes krāsaino bilžu grāmatiņa cietos vākos “Visvairāk Jēzus tevi mīl”.

“Pielūkojiet, kā jūs klausāties” apkopotās mācītāja Džona Paipera svētrunas, par Dieva Vārda uzņemšanu savas sirds augsnē, palīdzēs izvērtēt sevi kā klausītāju un kārtīgi sagatavoties nākamās svētdienas svētrunai. 10x15cm fotogrāfijas izmēra mazā grāmatiņa “Mācības no slimnīcas gultas” palīdzēs gan sagatavoties laikam slimnīcā, gan lietderīgi izmantot to, saņemot tēvišķus mācītāja iedrošinājumus un aicinājumu praktiski sekot Kristum arī grūtajos dzīves brīžos. Bilžu grāmata priecēs vismazākos Ziemassvētku dāvaniņu saņēmējus, jo “Visvairāk Jēzus tevi mīl” atgādina, cik ļoti bērniņš ir mīlēts, un tomēr par visiem vairāk mūs mīl Jēzus.

Izdevniecība “TITAM DIVI” izveidota pirms vairāk nekā diviem gadiem ar mērķi caur drukātiem un digitāliem materiāliem stiprināt kristiešus iet pa šauro ticības ceļu. Šīs un citas grāmatas var iegādāties interneta vietnē www.titamdivi.lv. Tāpat ir pieejamas e-grāmatas, evaņģelizējoši traktāti, bezmaksas resursi un ik pirmdienu tiek publicēti raksti, kas palīdzēs garīgi pieaugt un iedrošinās sekot Kristum ikdienā.