Ir atvērta reģistrācija un pieteikšanās starptautiskajai konferencei “Cilvēka un ģimenes identitāte šodien un mūžīgi”. Tā norisināsies 23. un 24. februārī Rīgā. Konferenci organizē Kristīgo Mediķu biedrība sadarbībā ar “Asociācija "Ģimene"” un vairākām starptautiskām organizācijām.

Divu dienu laikā būs iespēja dzirdēt priekšlasījumus par tādām tēmām kā “Sekulārais individuālisms un Rietumi – kā tas ietekmē ģimeni un sabiedrību. Kā Bībeles pasaules uzskats var būt alternatīva Eiropai šodien”, “Mākslīgais intelekts – tā ietekme uz mūsu lēmumiem”, “Eiropas un starptautiskās politikas izaicinājumi laulības un ģimenes jautājumos” un vēl citas tēmas, ko aplūkos lektori no Zviedrijas, Austrijas, Amerikas un Šveices. Par vārda brīvību liberālās demokrātijas ietvaros runās Somijas parlamenta deputāte Päivi Räsänen.

Kristīgo mediķu biedrības vadītāja Aiga Rotberga aicina piedalīties šajā konferencē dažādu profesionālo jomu pārstāvjus un uzsver, ka pirmās konferences dienas noslēgumā būs īpaša iespēja savā starpā iepazīties, dzirdēt pieredzi, nodibināt jaunus kontaktus ar citiem konservatīvās un kristīgās pārliecības nesējiem. Latvijā šāda konference vēl nav notikusi. Tā tiek organizēta, lai dotu iespēju iegūt padziļinātu informāciju par globālajām norisēm vērtību cīņu laukā un instrumentus, kā pašiem palikt nesatricināmiem līdz galam. "Mums ir nepieciešamas zināšanas, spēks un tālākais redzējums,” uzsver Rotberga.

Līdz 20. decembrim ir iespēja reģistrēties ar 50% atlaidi, tas ir – 50 eiro, turklāt studentiem un “Goda ģimenes kartes” īpašniekiem pieejama papildu atlaide. Pieteikšanās un informācija mājaslapā kristigiemediki.lv.