Sākoties Adventa laikam, ir iznākusi jauna grāmata – mācītāja Edgara Maža ikdienas pārdomas par Bībeles tekstiem krājums. Grāmatā “Oāze” iekļauti mācītāja 2022. gadā sociālajā tīklā Facebook publicētie ieraksti – iedvesmojoši lasījumi katrai dienai.

Pārdomu teksti ir “kā mazas spēka un atspirdzinājuma oāzes dienu ritumā un palīdzēs lasītājam augt ticībā un iepazīt Dievu”. Grāmatu papildina arī autora atskats par ceļojumu uz Brazīliju – to veido daudzkrāsaina foto reportāža un īsi apraksti par eksotisko zemi. Ceļojuma apraksts ir kā liecība par Dieva radītās pasaules skaistumu. Nobeigumā iekļautas 12 svētrunas. Pie katras svētrunas pievienots QR kods, kas palīdz viegli atrast dievkalpojuma ierakstu, kurā svētruna sacīta.

Grāmatas autors Edgars Mažis ir matemātiķis un teoloģijas maģistrs, Rīgas Āgenskalna baptistu draudzes mācītājs, pasniedzējs Baltijas pastorālajā institūtā un Lutera Akadēmijā, kā arī sistēmiskās un ģimenes psihoterapijas speciālists. Grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību “Libri Style” un to var iegādāties kristīgajos grāmatveikalos “Amnis”, “Ihtis”, “Mieram Tuvu”, kā arī Jānis Roze lielākajos grāmatveikalos.