Sofija Džounsa (Sophy Jones), ASV, Kentuki štata vidusskolniece, kādas TikTok tendences iedvesmota, izveidojusi vairākas lūgšanu sienas savā skolā. Sienas ir izveidotas, lai palīdzētu "izplatīt Dieva Vārdu" un iedrošinātu sevi un citus skolēnus.

Lielākā daļa Bībeles pantu, kas izrakstīti uz līmlapiņām un izvietoti skolas labierīcībās, palīdzējuši viņai personīgi. "Dievs mani izglāba," viņa sacīja kādam vietējam ziņu dienestam. Lūgšanu sienas ideja ir vienkārša, stāsta Džounsa. Cilvēki katrā vietā var uzrakstīt Bībeles citātu, vēstījumu vai lūgšanu, piemēram, "Jēzus tevi mīl" un uzlīmēt uz sienas. Savukārt citi šo lapiņu var paņemt līdzi, ja vēlas to paturēt. Viņa sāka šo sava veida kalpošanu aizvadītā gada beigās, un tā jau ir pozitīvi ietekmējusi citus skolēnus. Katrās labierīcībās ir uzstādīta “lūgšanu izlietne, siena vai spogulis”. Sofija cer, ka tas izplatīsies vairākās skolās, un, ka cilvēki sapratīs, cik ļoti Jēzus viņus mīl. Lūgšanu sienu veidošanā Sofijai palīdzēja arī viņas klasesbiedrene un draudzene Evelīna Filpota (Evelyn Philpot), ar kuru kopā abas ir skolēnu vadītās kristīgās organizācijas “First Priority” (Pirmā prioritāte) biedri. Organizācijas direktors Tods Lovsons (Todd Lawson) atzīst, ka lepojas ar abām meitenēm par lūgšanu sienas izveidi.

Lai gan abas meitenes šogad absolvēs skolu, viņas cer, ka lūgšanu siena turpinās pastāvēt un iedrošinās nākamos skolēnus.