Apvienotajā Karalistē vairāk nekā 20 gadus iznāk evaņģelizācijas laikraksts “Good News” (“Labas ziņas”). No pirmā acu uzmetiena izdevums atgādina ikvienu citu klasisko britu laikrakstu, taču šajā ir daudz pozitīvu ziņu un spēcīgas reālas kristiešu liecības.

Radošās evaņģelizācijas jomā laikraksts “Good News” kalpo kā dinamisks kristīgo plašsaziņas līdzekļu spēks, nesot Jēzus Kristus pārveidojošo vēsti sabiedrībā. Laikraksts tiek nogādāts Apvienotās Karalistes pasta kastītēs, tostarp baznīcās, slimnīcās un pat cietumos - sasniedzot cilvēkus tur, kur viņi atrodas. Šīs evaņģēliskās iniciatīvas centrā ir uzticamais redaktors Endrjū Hallovejs (Andrew Halloway). Viņš uzaudzis kristīgā ģimenē un personīgi Jēzu ieaicināja savā sirdī 14 gadu vecumā. Hallovejs par redaktoru laikrakstā sāka strādāt 2007. gadā, bet pirmo reizi “Good News” iznāca 2001. gadā.

Redaktors norāda uz divām galvenajām priekšrocībām, kas padara laikrakstu par nenovērtējamu evaņģelizācijas instrumentu. Pirmkārt, “Good News” palīdz vieglāk dalīties savā ticībā. Ja kādam pajautā: "Vai jūs gribētu labas ziņas?", vairums cilvēku atbild "jā", un jūs varat iedot viņiem vienu eksemplāru – tā evaņģēlijs jau sāk savu darbu. Tieši tik vienkārši tas ir, norāda Hallovejs. Otrkārt, regulāra laikraksta iznākšana. Reti kuram cilvēkam pietiek, ka viņš evaņģēliju dzird vienu reizi. Pat ja viņš netiek uzrunāts ar pirmajām publicētajām vēstīm, sēkla tiek iesēta.