Latviešu valodā iznākusi amerikāņu mācītāja Deivida Vilkersona grāmata “Viss piepildīts”. Grāmatā apvienota mācītāja ilgās kalpošanas un mācības esence, atklājot Jaunās Derības apsolījumus, kuri palīdz ikvienam ticīgajam uzvarēt visus grēcīgos ieradumus un apturēt nebeidzamo “grēkošanas-izsūdzēšanas” ciklu.

Izdot šo grāmatu latviešu valodā ieceres autors ir Artūrs Līmanis. Viņš ir absolvējis Deivida Vilkersona skolu, kā arī Baltijas Pastorālo Institūtu un aktīvi iesaistās dažādu kristīgo pasākumu un projektu organizēšanā, ar mērķi izplatīt evaņģēlija vēsti Latvijā. Grāmatas nosaukums “Viss piepildīts” ir citāts no Jēzus Kristus vārdiem, ko Viņš izteica pie krusta, upurējot sevi par cilvēces grēkiem. Grāmatā ir 11 nodaļas, kur pēc katras lasītājam būs iespēja atrast arī diskusiju jautājumus. Grāmata būs piemērota gan lietošanai personīgi, gan mazajās grupās.

Deivids Vilkersons (1931-2011) bija atkarīgo atbalsta organizāciju “Teen Challenge” un “World Challenge” dibinātājs un ilglaicīgs Ņujorkas “Times Square Church” draudzes mācītājs. Viņš ir autors vairāk nekā 30 grāmatām, tai skaitā “Krusts un duncis”, “Liec bazūni pie mutes”, “Piecas nelaimes”, kā arī svētrunu apkopojumi sērijā “Vēstījumi”. Grāmatu “Viss piepildīts” var iegādāties un ērti pasūtīt garīgo resursu interneta veikalā parakletos.lv, kā arī drīzumā tā būs pieejama citos grāmatu veikalos. Saite uz grāmatu šeit.