Kanādas lielākā neatkarīgā ziņu kompānija "Rebel News", kas pazīstama ar savu pētniecisko žurnālistiku, ir paziņojusi par filmas "Baznīca liesmās: Kanādas karš pret kristietību" ("Church Under Fire: Canada's War on Christianity”) iznākšanu.

Dokumentālā filma, kas ir ceturtā “Rebel News” galvenā dokumentālista Kiana Simona (Kian Simone) veidotā filma, izgaismo kristiešu mācītāju vajāšanu Kanādā COVID-19 ierobežojumu laikā. Filma "Baznīca liesmās" skatītājus aizved atpakaļ uz šo izšķirošo laiku, parādot reliģisko vadītāju nelokāmo ticību un izturību, kad viņi stingri turējās pie savas apņemšanās pielūgt Dievu un kalpot savām draudzēm. Visas dokumentālās filmas gaitu vada Šeila Gunna Rīda (Sheila Gunn Reid), “Rebel News” galvenā reportiere un reliģiskās brīvības aizstāve. Ar nelokāmu apņēmību Rīda stāsta drosmīgo mācītāju stāstus un stāsta par vajāšanām, ar kurām viņi saskārās, iestājoties par reliģijas brīvību. Filma "Baznīca liesmās" ir pārdomas rosinošs pētījums par grūtībām, ar kurām saskārās sešu dažādu baznīcu mācītāji visā valstī, jo viņi katrs savā veidā atteicās piekāpties savai ticībai valdības prasību priekšā.

Šī dokumentālā filma ir veidota, lai raisītu debates un veicinātu izpratni par reliģijas brīvības un tiesību uz dievkalpojumiem nozīmi, jo īpaši krīzes laikā.