Kalifornijas vietējā evaņģelizācijas kalpošana aicina 10 000 kristiešu brīvprātīgo, lai nedēļas garumā sagatavotu ceļu nākamajiem 10 "HopeFest" pasākumiem, kuri norisināsies lielajos stadionos visā Kalifornijas štatā no 1. līdz 2. aprīlim.

“Hope California” kalpošana, ko vada tās dibinātājs Metjū Mando, cer ar evaņģēliju sasniegt tūkstošiem cilvēku. Pirms aprīļa pasākumiem stadionos, “Hope California” no 24. līdz 31. martam rīko  "Mīlestības nedēļu", lai palīdzētu sagatavot “augsni” lielajiem pasākumiem.

"Mēs aicinām 10 000 strādnieku uz Kaliforniju, lai tie būtu Jēzus rokas un kājas mīlestības nedēļā, nedēļu pirms stadionu pasākumiem un Cerības festivāliem," teikts “Hope California” mājaslapā publicētajā paziņojumā. “Neatkarīgi no tā, vai tu vadi pielūgsmes maiņu, piegādā pārtikas produktus un piedāvā lūgšanu grūtībās nonākušai ģimenei, sniedz palīdzību cerību zaudējušajiem reģiona centrā, dziedini slimos vai izdzen dēmonus, esot kalpošanas komandā, vai arī vienkārši palīdzi, kalpojot aizkulisēs, mums ir vajadzīgi darbinieki, kas palīdzētu kalpot katrā reģionā." “Mēs uzskatām, ka tuvojas lielākās “ražas dienas”, kādas Kalifornija jebkad ir pieredzējusi," norāda “Hope California” kalpotāji.