Pēc seriāla "Izredzētie" (“The Chosen”) panākumiem, “Amazon Prime Video” būs skatāms seriāls par Vecās Derības ķēniņu Dāvidu un Saulu – "Dāvida nams" (“House of David”), ko veidojis režisors, kas strādājis pie filmām "Jēzus revolūcija" un "Es varu tikai iedomāties".

"Dāvida nams" atklās Vecās Derības stāstu par Dāvidu, kurš kļuva par Izraēla ķēniņu. Saskaņā ar oficiālo aprakstu seriāls “seko kādreiz varenajam ķēniņam Saulam, kad viņš kļūst par savas lepnības upuri. Pravietis gatavo nākamo Izraēla ķēniņu, svaidot ganu zēnu Dāvidu. Sauls pieaug niknumā un lepnumā, savukārt Dāvids - mīlestībā, kara mākslā un valsts pārvaldīšanā tā paša cilvēka galmā, kuru viņam ir lemts nomainīt. Divi ķēniņi. Viena valsts. Iznākums ir karš.”

Pēdējos gados Bībelē balstītas filmas un seriāli ir guvuši milzīgus panākumus. Seriāls "Izredzētie", kuru kopš tā palaišanas 2017. gadā visās platformās ir noskatījušies 200 miljoni unikālo skatītāju, tiek uzskatīts par iemeslu, kas izraisījis jaunu intereses vilni par Bībeles grāmatām.