Latvijas Lūgšanu tīkla kalpošana šogad svin 10. gadadienu. Šo gadu laikā ir organizētas lūgšanu sapulces, dievkalpojumi un jau vairākus gadus tiek veidoti arī studijas raidījumi. Latvijas Lūgšanu tīkla jubilejas ietvaros februārī paredzēti arī svētku pasākumi.

Latvijas Lūgšanu tīkls neoficiāli tika izveidots pirms 20 gadiem, kad Dievs aicināja un savienoja konkrētus cilvēkus no dažādām draudzēm un kalpošanām ar vienu mērķi, lai lūgtu par Latviju. Šīs kalpošanas dibinātāji ir Gunta Irbe, Viktors Isajevs, Stuart Burnside, Cheryl Harrison un Sarah Ilsters. 2012. gadā Latvijas Lūgšanu tīkla toreizējā valde ievēlēja Artūru Rižeščonoku par izpilddirektoru un tagad jau desmito gadu viņš kalpo kā Latvijas Lūgšanu tīkla vadītājs.

Latvijas Lūgšanu tīkla jubilejas ietvaros būs svētku raidījumi, kuros Artūrs Rižeščonoks tiksies ar kādu no viesmācītājiem un raidījumu skatītājiem. Tiešraides būs skatāmas Latvijas Lūgšanu tīkla Facebook lapā un YouTube kanālā 8., 15. un 22 februārī pulksten 18.30. Raidījumu laikā būs iespēja rakstīt savas liecības par piedzīvoto caur kalpošanu vai zvanīt uz TV studiju.

Savukārt sestdien, 17. februārī pulksten 17.00 Jelgavas Vasarsvētku baznīcā (Jāņa Asara ielā 8) notiks Latvijas Lūgšanu tīkla 10 gadu jubilejas svētku pateicības dievkalpojums. Dievkalpojumā kalpos bīskaps Modris Ozolinkevičs, mācītājs Artūrs Rižeščonoks un citi kalpotāji.