“Spēju Kustības” vadītāja Baiba Baikovska un komandas pārstāve Diāna Ponaskova februāra sākumā dosies uz Liepāju, lai būtu sadraudzībā un kopībā ar Karostas baptistu draudzi un ikvienu, kas vēlētos pievienoties divām iedvesmojošu stāstu pēcpusdienām.

“Spēju Kustība” pārstāves runās par tematu “Es neesmu tikai...” - ne tikai “Spēju Kustības” vadītāja, ne tikai brīnišķīgas balss īpašniece, ne tikai suns-asistents. Kā norāda Baiba Baikovska, šīs tikšanās mērķis ir palīdzēt šajā draudzē uzsākt kalpošanu cilvēkiem ar invaliditāti. Stāstu pēcpusdienas notiks – piektdien, 2. februārī pulksten 14.00 un sestdien, 3. februārī pulksten 15.00 Liepājā, Turaidas ielā 4. Pieteikšanās rakstot uz e-pastu: renatedravniece@gmail.com vai zvanot 28254055.

“Spēju Kustība” ir viena no “Agape Latvija” nozarēm, kas izveidota ar mērķi iesaistīt cilvēkus ar invaliditāti sabiedrībā un kristīgajā kopienā. Kustība organizē īpašus dievkalpojumus, Bībeles studijas, sadraudzības pasākumus un mudina arī kristīgās draudzes atbalstīt šo kalpošanu. “Spēju Kustības” aktivitātēm var sekot līdzi sociālajā tīklā Facebook.