Latvijas Septītās dienas adventistu centrālā satikšanās vieta ir dievnams Rīgā, Baznīcas ielā 12a. Tagad kritiskā stāvoklī ir padomju laikos izbūvētais ēkas jumts un, lai to atjaunotu, nepieciešama finansiāla palīdzība.

Baznīcas ielā 12a notiek ik sabata dievkalpojumi trijās draudzēs, ir izvietots Latvijas draudžu savienības un Baltijas konferenču ūnijas birojs, studija, izdevniecība un “Patmos” grāmatu centrs. Tāpat šajā vietā pulcējas draudze un viesi uz lielajiem pasākumiem – koncertiem, dažādiem semināriem, bērnu svētkiem un sadziedāšanās svētkiem, grāmatu atklāšanu un daudziem citiem draudzei svarīgiem notikumiem. Aicinājumā atbalstīt baznīcas jumta atjaunošanu sacīts, ka šo namu var dēvēt arī par Latvijas adventistu garīgo centru.

Vēstures gaitā dievnams ir piedzīvojis dažādus laikus, to nav saudzējusi arī apkārtējās vides ietekme. Patlaban nepieciešams atjaunot ēkas jumtu. Lai savāktu nepieciešamos līdzekļus jumta nomaiņai, ziedojumus ir iespējams pārskaitīt uz SDA Latvijas draudžu Savienības kontu. Tāpat īpašā akcijā – 30. martā Latvijas adventistu draudzēs būs iespēja nodot īpašu mērķa ziedojumu.