Zinātnieki Sudānā netālu no sena klostera ir atraduši 1300 gadus vecu ķermeni, uz kura ir tetovējums ar atsauci uz Svētajiem Rakstiem. Tetovējumā uz cilvēka labās pēdas ir attēlota kristogramma un grieķu burti "alfa" un "omega".

Ķermenis tika atrasts apbedījumā netālu no viduslaiku klostera Sudānā, un to pētīja bioarheoloģijas pētnieki, kas pēta arheoloģiskajās vietās atrastās mirstīgās atliekas.  Kristogramma ir kristiešu simbols, "kurā apvienoti grieķu burti "chi" un "rho", veidojot monogrammu, kas ir Kristus vārda saīsinājums. Burti "alfa" un "omega" acīmredzot ir atsauce uz Atklāsmes grāmatas 22. nodaļas 12.-13. pantu, kur Jēzus saka: “Redzi, es drīz nāku! Mana alga ir pie Manis, un Es došu katram pēc tā, ko viņš ir darījis. Es esmu Alfa un Omega, Es esmu Pirmais un Pēdējais, Es esmu Sākums un Gals.”

Pētnieki pastāstīja izdevumam Live Science, ka šis cilvēks nav apglabāts kopā ar mūkiem, bet gan atsevišķā kapsētā. Tādējādi iespējams, ka šī persona nebija mūks, bet gan kāds, kas dzīvojis netālu. Kristīgās apoloģētikas tīmekļa vietnē Patterns of Evidence raksta: "Šis atklājums izceļ kristietības ietekmes izplatību pirmajos gadsimtos."