Latvijas Kristīgais radio ir atsaucies Latvijas sabiedrisko mediju aicinājumam 24. februārī pulksten 12.00 vienoties kopīgā akcijā, - vienlaikus ar citām raidorganizācijām atskaņot Ukrainas valsts himnu, tādējādi paužot atbalstu Ukrainai karā pret iebrucēju.

Jau pērn ar vienlaicīgu Ukrainas himnas atskaņošanu visā Latvijas mediju telpā Latvijas elektroniskie mediji parādīja atbalstu Ukrainai cīņā pret Krievijas iebrukumu. Arī šogad, apritot diviem gadiem, kopš Krievija izvērš plašu karadarbību Ukrainā, mediji visā Latvijā atgādinās Latvijas un pasaules sabiedrībai, ka pie kara šausmām nedrīkst pierast. Kopīgās akcijas mērķis ir paust skaidru Latvijas mediju un sabiedrības atbalstu Ukrainai.

Latvijas Kristīgajā radio Ukrainas himna skanēs sestdien, 24. februārī pulksten 12.00. Pēc tās būs aizlūgums, kā arī tiks atskaņota Krisa Tomlina (Chris Tomlin) dziesma “No kā man bīties?” latviešu un ukraiņu valodā. Tā tika ierakstīta aizvadītā gada Rīgas Pāvila draudzes misijas nedēļas “Nightbreaker Week” ietvaros. Dziesmu izpilda ukraiņu grupas “4UBand” solists Marks Sergejevs, Dita Svarupa – Robalde un Heidi Prāmniece. Toreiz Sergejevs sacīja, ka šī muzikālā kompozīcija ir kā pateicība latviešiem par atbalstu ukraiņu tautai. Viņš šo dziesmu sadarbībā ar Tommy Iceland ir ierakstījis ukraiņu un angļu valodā pēc mūziķa Tomlina lūguma.