Mācītājs Klemijs Livingstons juniors no Zionfīldas baptistu draudzes Memfisā, Tenesī štatā, ASV ir atgriezies kancelē tikai dažas nedēļas pēc tam, kad automašīnas laupītāji viņam iešāva sejā. Livingstons liecina, ka sašaušanas brīdī, Dievs viņam teicis "pārtrauc mēģināt mirt".

Livingstons, kurš tika sašauts 25. februārī, īsi pēc deviņiem rītā, kad viņš iznāca no savas baznīcas pirms svētdienas rīta dievkalpojuma sākuma, liecināja par šo pārbaudījumu savā pirmajā uzrunā no kanceles pēc notikušā.

Savā Lieldienu svētdienas uzrunā 71 gadu vecais mācītājs pauda prieku, ka ir atpakaļ, izpelnoties gavilējošus "amen" un aplausus no dievkalpojuma apmeklētājiem.

Mācītājs teica, ka pēc tam, kad viņam trāpījusi lode viņš nesaprata, kas notiek. “Es jutu tikai asinis, kas nāca no visām pusēm. Vienīgais, ko es atceros, bija Troja Franklina un mana meita Treisija, kas turēja manu galvu," viņš teica. "Meita Treisija neļāva man aizvērt acis. Un es atceros, kā māsa Franklina teica: "Turieties.""

Viņš stāsta, ka turpinājis sev iestāstīt, ka pēc dažām minūtēm būs miris. Tomēr Dievam viņam bija cita vēsts.

"Kad es biju uz ceļiem, ļaujiet man jums pastāstīt, ko Viņš teica. Viņš man teica: "Pārstāj mēģināt mirt un sāc dzīvot. Viņš man teica: "Vēl nē, vēl nē," atzina Livingstons. Draudzes locekļiem saucot slavas saucienus viņš teica: “Kad esat iesakņojies Kungā, jūs varat sajust Viņa klātbūtni. Es sajutu Tā Kunga klātbūtni.”

Livingstons arī atzina, ka pēc apšaudes cīnījies ar bailēm. Livingstonam stāv priekšā vēl divas operācijas, kuras jāveic nākamo pāris nedēļu laikā, taču viņš ir pateicīgs Dievam, ka varēja jau būt Lieldienu dievkalpojumā.