Lieldienu svētdienā ASV Floridas štata Klīrvoteras pludmalē daudzu kilometru garumā varēja klausīties slavēšanas un pielūgsmes mūziku, kad vairāk nekā 400 ticīgo svinēja Jēzus Kristus augšāmcelšanos. To vadīja galvenās grupas vecākā vadītāja Dženija Vīvere.

Vīvere ir bijusī atkarīgā un ragana, kura 2022. gadā izveidoja pamatgrupu, lai palīdzētu sievietēm. Viņa atdeva savu dzīvi Jēzum pēc tam, kad uzauga disfunkcionālā ģimenē, cīnījās ar depresiju un vientulības sajūtu. 17 gadu vecumā viņa dzīvoja uz ielas un bija atkarīga no narkotikām. Vīvere arī bija ļoti saistīta ar okultismu un piedzīvoja daudzas pārdabiskas tikšanās ar garu valstību. Kādu nakti, atrodoties cietumā, Dženija čukstēja lūgšanu un atdeva savu dzīvību Jēzum Kristum.

Pagājušajā Lieldienu svētdienā Vīvere un viņas galvenās grupas dalībnieki svinēja Jēzus Kristus augšāmcelšanos Klīrvoteras pludmalē, un vairāk nekā 200 cilvēku tika kristīti. "Visur, visapkārt cilvēki izdara izvēles. Viņi vai nu izvēlas Kristu, vai elli un iznīcību. Mūsu kā Kristus vēstnešu uzdevums ir viņus virzīt uz pareizo izvēli," Vīvere sacīja.