Aktieris Deniss Kveids ir pirmais, kurš atzīst, ka viņa ceļš uz glābšanu nav bijis taisns un šaurs. Intervijā 69 gadus vecais Emmy balvu ieguvušais aktieris atklāja, ka, neskatoties uz to, ka viņš uzauga baptistu baznīcā, viņš jau agrā bērnībā bija "vīlies" kristietībā pēc tam, kad svētdienas skolas skolotājs viņu pārmācīja.

Aktieris sacīja, ka šis skepticisma periods pavēra ceļu plašai austrumu reliģisko tekstu izpētei, sākot no Dhammapadas līdz Korānam, iezīmējot viņa garīgās izpratnes meklējumu sākumu.

Lai aizpildītu "caurumu" sevī, Kveids sāka eksperimentēt ar narkotikām un drīz vien atklāja, ka ir atkarīgs no kokaīna. Tikai 90. gadu vidū viņš pieņēma lēmumu būt skaidrā un pārskatīt mācības, kurām viņš ticēja kā mazs bērns. "Es atgriezos atpakaļ un vēlreiz izlasīju Bībeli no vāka līdz vākam, un tas, kas patiešām pārsteidza, šoreiz bija Jēzus vārdi un tas, kas Viņš patiesībā bija," viņš atcerējās. “Tas bija sākums manām personīgajām attiecībām ar Jēzu Kristu. Un tas patiesībā ir viss.”

Pēdējos gados viņš piedalījies vairākās ar ticību saistītās filmās, tostarp "I Can Only Imagine", "On a Wing and a Prayer" un "The Hill".