Filma "Neredzīgais" (The Blind, šobrīd skatāma platformā Great American Pure Flix) atklāj Fila stāstu no viņa bērnības līdz 1985. gadam un pievēršas izaicinājumiem, ar kuriem viņš un viņa sieva Keja Robertsone saskārās laulības pirmajos gados. Robertsons, vīlies tēva pamestajā ģimenē, cīnās ar dusmām, alkoholismu un emocionālo nestabilitāti - līdz viņš nodod savu dzīvi Jēzum.

Filmas "Neredzīgais" centrā ir stāsts par salīdzināšanu un uzticību - tēmas, kas cieši savijušās ar Robertsonu ģimenes ceļojumu. Korija uzsvēra, cik svarīgi ir attēlot viņu stāsta raupjās un salauztās daļas, lai uzsvērtu Dieva nelokāmo uzticību.

Korija, kura ir precējusies ar Fila dēlu Villiju, teica, ka ģimene ir dzirdējusi neskaitāmus stāstus par tiem, kuri pēc filmas noskatīšanās ir kristīti, atbrīvojušies no atkarībām vai piedzīvojuši laulības dziedināšanu. Viņa teica, ka dažas no šīm kristībām ir notikušas tieši stāsta galvenā varoņa Fila Robertsona pagalmā.

Filmas producente un ģimenes locekle Korija Robertsone (Korie Robertson) atminoties atsauksmes par filmu teica: “Kāda sieviete teica, ka viņas vīrs jau 17 gadus ir alkoholiķis un nekad kopā ar viņu neiet uz kino. Viņa pierunāja viņu doties uz kino kopā ar viņu, jo viņam patika Fils un mūsu šovs (Duck dynasty). Skatoties filmu, viņš pirmo reizi vairāku gadu laikā pasniedzās un turēja viņas roku skatoties (šo) filmu.” Viņa piebilda: “Es to izlasīju un vienkārši raudāju.”

Kā filmas producente un ģimenes locekle Korija sacīja, ka iedziļināšanās viņas vīratēva stāstā ietekmēja arī viņas uzskatus par atgriešanos un ģimenes vienotību. Viņa teica, ka bija ļoti emocionāli vērot piedošanas un pārvērtību spēku.