El Paso un Makallenā, Teksasā, ASV no 21. līdz 29. martam tika rīkotas nakts atmodas sapulces, lai sastaptos ar Dievu. Tiek lēsts, ka evaņģelizācijas pasākumos piedalījās teju 9000 cilvēku un reģistrētas 70 kristības.

Mācītājs Tonijs Suaress (Tony Suarez), "Atmoda uz robežas" (Revival on the Border) vadītājs vēstī, ka apmēri patiesībā varētu izrādīties vēl lielāki, jo viņš un viņa komanda "joprojām apkopo skaitļus". Masveida sapulces, kas notika katru dienu, bija diezgan lielas – katru vakaru Makallenā tās apmeklēja 700 cilvēku.

Suaress teica, ka viņa komanda bija "pārsteigta par robežsargu atvērtību", kad viņi devās cauri pierobežas pilsētām un pilsētiņām, lai lūgtos. Patiesībā daži patruļas darbinieki atklāti lūdza “Atmoda uz robežas” komandu lūgties par viņiem.

"Es varu apstiprināt, ka katrā dienvidu robežas jūdzē tika izrunāts Jēzus vārds un par katru jūdzi tika aizlūgts Garā," sacīja Suaress. "Viņi sludināja pilsētu parkos, pa ceļam izdalīja 300 Bībeles un pēdējās 11 dienās viņi bija burtiskas Jēzus rokas un kājas pie dienvidu robežas." "Mēs vēl neesam pabeiguši!" viņš teica CBN. "Mēs jau strādājam pie tā, lai atgrieztos un dotu iespēju lielākam skaitam cilvēku, kas vēlētos pievienoties lūgšanu armijai!"