LELB Rīgas Svētā Pāvila un Jaunciema draudzes aicina – satikties – misijas nedēļā. Šogad misijas nedēļa “Nightbreaker Week” notiks no 9. līdz 12. maijam Jaunciemā, bet no 13. līdz 19. maijam Grīziņkalnā. Katru vakaru būs uzrunas, liecības un mūzika.

Mēs viens ar otru satiekamies dažādos veidos. Ir draugi ar kuriem tiekamies regulāri, ir cilvēki, kurus mēs satiekam neplānotās vai pat ārkārtas situācijās. Mēdz būt arī tā, ka satikties ar kādu ir ļoti grūti vai tam nevaram atrast laiku. Arī ar Dievu var satikties dažādās situācijās un veidos. Misijas nedēļā būs iespēja iepazīties ar Dievu un satikties ar cilvēkiem no baznīcas, kā arī dzirdēt viņu satikšanās stāstus ar Dievu.

Uz satikšanos aicinās arī viesi no Šveices. Jaunciemā katru vakaru runās Daniel Wunderli. Viņš ir mācītājs Lucernā, ar lielu pieredzi ticības jautājumos un dvēseļkopšanā. Savukārt Pāvila draudzē runās Matthias Mauerhofer. Viņš ir mācītājs Bernē un pieprasīts lektors tēmās, kas saistītas ar ticību. Jāpiebilst, ka ar Matthiasu Mauerhoferu var iepazīties intervijā, kas pieejama Latvijas Kristīgā radio raidījumu arhīvā lkr.lv.

Tāpat šajos vakaros varēs izbaudīt kristīgo mūziku visā tās daudzveidībā. Mūziķu vidū būs Rūta Galvāne, Kintija Alpe, Zanda Ciemīte, Evija Čerevko, Greg John, Projekts “Ģertrūde”, Elijs Goba, reperis Sh. Misijas nedēļas noslēgumā gaidāms grupas “Divas Takas” koncerts. Katrs vakars sāksies pulksten 19.00. Svētdienās dievkalpojuma laikā 10.00 un 18.00 (Pāvila baznīcā).

Pāvila draudzes misijas nedēļa Rīgā tiek rīkota jau desmito gadu. Misijas nedēļas programma pieejama pavilabaznica.lv un sociālajos tīklos. Rīgas Svētā Pāvila baznīca – A. Deglava iela 1; Jaunciema baznīca – Jaunciema 5. Šķērslīnija 6/8.