Dieva iedvesmota kustība, kas pagājušajā rudenī aizsākās Auburnas Universitātē, ASV, tagad ir izplatījusies vēl četrās pilsētiņās, un tūkstošiem studentu ir tikuši glābti un neskaitāmi daudzi ir pievienojušies vietējām draudzēm, lai turpinātu savu ticības ceļu.

Aizvadītā gada septembrī Auburnas universitātes Neville arēnā aizsākās “Unite US” (tulkojumā: Apvieno ASV) un pirmajā pasākumā piedalījās aptuveni 5000 studentu, no kuriem aptuveni 200 pēc tam tika kristīti. Kopš tā laika “Unite US” turpinājuši rīkot līdzīgus pasākumus. Šādi pasākumi ir notikuši Floridas Štata universitātē, Džordžijas Universitātē, Alabamas Universitātē un Tenesī Universitātē. Organizatori cieši sadarbojas ar vietējām draudzēm un pasākuma laikā palīdz dalībniekiem atrast kontaktu ar sev piemērotu vietējo draudzi.

Pagājušajā nedēļā Tenesī štatā “Unite US” pasākumā piedalījās vairāk nekā 5500 studentu. Oficiālajā “Unite US” Instagram kontā teikts, ka simtiem cilvēku izteica ticības apliecinājumu un vairāk nekā 120 tika kristīti ārpusē, pie arēnas.