Kāds Pensilvānijas mācītājs slavē Dievu par to, ka pēc tam, kad F1 viesuļvētra viņa baznīcai sestdienas vakarā norāvusi jumtu, kad tajā notika dievkalpojums ar aptuveni 100 cilvēkiem, visi izdzīvoja bez būtiskiem ievainojumiem. Viņš to sauc par brīnumu.

Viņa sieva Ronda vadīja slavēšanu un pielūgsmi, kad negaidīti uznāca viesuļvētra un izdemolēja baznīcu, kurā atradās draudzes locekļi. "Cilvēki, es tikai vēlos, lai jūs zinātu, ka pagājušajā naktī es biju liecinieks tam, ko es teiktu, tas ir brīnums," svētdien tiešsaistes uzrunā savai draudzei sacīja mācītājs Kens Bārners no “Crossroads Ministries” Finlivilā, “Tornado uzbruka un noplēsa jumtu," viņš sacīja. “Man tikai jāsaka, ka Dievs bija ar mums. Tornis tika bojāts. Automašīnas tika bojātas. Neviens netika ievainots. Ir daži iegriezumi, sasitumi un puni, kā jūs varētu iedomāties, bet neviens netika hospitalizēts, un mēs esam par to tikai pateicīgi.”

Īss video no sestdienas dievkalpojuma, kas kopīgots baznīcas Facebook lapā, parāda brīdi, kad draudze sāka saprast, ka atrodas viesuļvētra vidū. Svētdienas uzrunā mācītājs Bārners sacīja, ka visas draudzes aktivitātes šonedēļ ir atceltas, un viņi pašlaik strādā, lai atrastu jaunu dievkalpojumu vietu, veicot ēkas remontu.