Evaņģelizācijas dievkalpojumos “Hope for Lahaina” ugunsgrēka izpostītajās Havaju salās aptuveni 100 cilvēku apliecināja ticību Jēzum. “Harvest Christian Fellowship” rīkoja šos dievkalpojumus ar mērķi dalīties Kristus cerībā ar cilvēkiem, kas piedzīvoja postošāko ugunsgrēku ASV vairāk nekā gadsimta laikā.

Ņemot vērā ugunsgrēkus, kas aizvadītā gada augustā nopostīja vēsturisko Lahainas pilsētu, nogalinot vairāk nekā 100 cilvēku un liekot emigrēt vairāk nekā 6000, evaņģēlists Gregs Lorijs no “Harvest California” draudžu tīkla sacīja, ka "cilvēki ir izsalkuši pēc cerības vēsts". "Kad jums viss ir atņemts, kad esat zaudējis tuvu cilvēku, zaudējis māju vai visu savu īpašumu un visas ģimenes atmiņas šajos pelnos, tas patiešām ietekmē cilvēkus," viņš teica. Tiek lēsts, ka "Hope for Lahaina" dievkalpojumos piedalījās vairāk nekā 3000 cilvēku.

Nacionālās okeānu un atmosfēras pārvaldes Nacionālais vides informācijas centrs ziņo, ka šie ugunsgrēki ir kļuvuši par postošākajiem ugunsgrēkiem ASV vairāk nekā gadsimta laikā. Klusā okeāna Katastrofu centra un Federālās ārkārtas situāciju vadības aģentūras dati liecina, ka ugunsgrēki "sabojāja un iznīcināja" vairāk nekā 2000 ēku, radot vairāk nekā 5,5 miljardu ASV dolāru zaudējumus.