Sestdien, 25. maijā, Francijas galvaspilsētā Parīzē tika aizvadīts “Maršs par Jēzu”, kurā piedalījās vairāk nekā 25 000 kristiešu no dažādām konfesijām, tostarp vasarsvētkiem, katoļiem, harizmātiskajām kustībām un pat pareizticīgajiem.

Mācītājs Žans Luks Traksels sacīja, ka pasākuma mērķis nav popularizēt kādu reliģiju vai īpašu draudzi, jo šeit kristieši bija apvienojušies viena vārda - Jēzus vārda dēļ. Kristīgā gājiena noslēgumā skanēja koncerts. Tajā piedalījās kristīgā grupa “Hillsong France” (Hillsong FR) un pazīstamā katoļu grupa “Glorious”. Abas grupas izpildīja arī īpaši šī gada gājienam kopīgi veidoto dziesmu - “Liec tavam lietum līt” (Fais tomber ta pluie), kas balstīta 65. Psalmā.

Pēc pasākuma Traksels rakstīja savas kalpošanas mājas lapā: “Ja Dievs dara šādas lietas Francijā, Viņš to var izdarīt visā Eiropā un citās pasaules valstīs. Šis ir pļaujas laiks un atmoda jau ir sākusies.” Haosa, karu, pretestību un pat vajāšanu vidū Dieva godība paceļas, kad mēs pieceļamies, lai sludinātu Jēzus Kristus evaņģēliju ar spēku, uzsvēra mācītājs.