Elvisa Preslija personīgā Bībele - viena no trijām, ko atrada uz viņa naktsgaldiņa dziedātāja nāves naktī,1977. gadā, izsolē tika pārdota par 120 000 ASV dolāru. Izsoļu nams Kruse GWS Auctions, kas bija atbildīgs par Bībeles pārdošanu, Bībeli apraksta sekojoši: “Priekšējo vāku ietver zelta reljefā iegravēts viņa pilnais vārds -Elviss Ārons Preslijs, bet iekšpusē “liels daudzums lappušu ir ar grāmatzīmēm un pasvītrotiem fragmentiem, kas, šķiet, uzrunājuši Elvisu.”

Mūziķa pusbrālis Billijs Stenlijs stāsta tā: “Elviss bija kristietis, kas nēsāja līdzi Bībeli... kur vien viņš devās, viņš ņēma līdzi Bībeli. Kad fani viņu dēvēja par "karali", viņš teica: "Nē, nē, piedodiet. Ir tikai viens īstais karalis, un tas ir Jēzus”. Daudzi cilvēki nezina, ka pēc katra šova viņš atpūtās un atguvās no koncerta spriedzes, dziedot gospeļus līdz pat saules lēktam.”

Bībeles sākotnēja cena izsolē bija 30 tūkstoši dolāru un pēc 23 izsoles soļiem Bībeli par 120 tūkstošiem ASV dolāru nopirka kāds anonīms solītājs.