Noteikti vēl tikai divi datumi, kuros notiks vienas dienas izstādes, kurās būs iespējams sastapties  ar latviešu gleznotāju Ilonu Wetterud.

Ilona pašlaik dzīvo Zviedrijā, taču ceļo pa pasauli, izstādot savas gleznas, kas atspoguļo viņas dzīves stāstu. Ilona pati ir klātesoša katrā izstādē, jo gleznas papildina viņas personīgā liecība - stāstījums par sastapšanos ar Dievu.

Izstāde ir emocionāli piesātināts piedzīvojums ikkatram, kurš kaut reizi savā dzīvē ir sastapies ar sāpēm, bezcerību, tukšuma sajūtu un meklējis izeju no šī stāvokļa. Ilona savā dzīvē gājusi cauri 30 gadus ilgam depresijas laikam un arī savā kristietības ceļa sākumā kādu laiku dzīvoja zem nospiestības nastas. Viņa savās gleznās attēlojusi gan savas dzīves tumšos, gan gaišos brīžus. Arī citi cilvēki Ilonas gleznās var ieraudzīt sevi.

Sastapties ar mākslinieci, dzirdēt stāstus un pārrunāt gleznas vēl iespējams tikai divas reizes: 16. jūnijā - Daugavpils Mārtiņa Lutera katedrālē plkst. 11:00 un 19. jūnijā – Slokā, Raiņa ielā 4, plkst. 16:00.