Vairāk nekā 8000 cilvēku no visas Apvienotās Karalistes sestdienas vakarā ieradās Birmingemā, lai dzirdētu evaņģēlista Franklina Grehema sludināšanu. Midlendas grāfistē ievērojamais amerikāņu evaņģēlists viesojās pirmo reizi.

Šī vizīte notika četrdesmit gadus pēc tam, kad viņa mūžībā aizgājušais tēvs Billijs Grehems sludināja evaņģēliju netālu esošajā Villa Park. "Jēzus Kristus nav miris. Viņš ir dzīvs, un šovakar Viņš ir šeit," sacīja Grehems, uzmundrinot atnākušos "Resorts World Arena". Grehems ir atgriezies Lielbritānijā, lai turpinātu savu turneju “God Loves You Tour”. 22. jūnijā gaidāms vēl viens vakars Glāzgovā.

Birmingema bija viena no astoņām pilsētām, kuras Grehems sākotnēji bija plānojis apmeklēt 2020. gadā, taču plāni tika atlikti sakarā ar tiesvedību pret septiņām norises vietām, kas lauza juridiski saistošos līgumus. Galu galā turneja varēja notikt pēc tam, kad Billija Grehema evaņģelizācijas asociācija veiksmīgi uzsāka tiesvedību pret norises vietām. Tiek plānots, ka 2025. gadā evaņģēlists viesosies Londonā, lai turpinātu turneju “God Loves You Tour”.