"To var darīt tikai Dievs," šādus vārdus saka Leksa Renika, sieviete, kura agrāk identificējās kā transseksuāls vīrietis, pirms viņa un viņas vīrs, kurš agrāk identificējās kā homoseksuālis, sāka ticēt Jēzum.

Niks un Leksa Reniki apprecējās 2020. gada 30. maijā, kad abi dzīvoja savu LGBT dzīvesveidu. Taču tagad viņi ir novērsušies no saviem pagātnes lēmumiem, Leksai pieņemot savu sievišķo identitāti un atgriežoties pie vārda, kas viņai tika dots dzimšanas brīdī, bet Nikam atsakoties no homoseksuālās identitātes.

Pāris apprecējās kā “vīrs un vīrs”, bet pēc atgriešanās pie Dieva, tagad identificējas kā heteroseksuāls pāris - vīrs un sieva. Šī pāra liecība ir neaptverams stāsts. Leksa un Niks liecina, ka viņu dzīve atjaunojas ne tikai garīgi, bet arī fiziski. Tagad viņiem abiem ir arī vesels bērns, neskatoties uz to, ka viņu attiecību sākumā Leksai tika veiktas biopsijas un paziņots, ka viņas organismā ir vēža šūnas. Šodien vēža šūnu nav, kaut ārsti saka, ka fiziski tas nav iespējams.

Pāris atklāj, ka viņi atraduši draudzi Lasvegasā, kur, lai gan tās vadītāji neatbalstīja viņu homoseksuālo dzīvesveidu, viņi viņus uzņēma tādus, kādi viņi ir. Tieši tur viņi piedzīvoja patiesu garīgo pārvērtību. Šī gada Martā Leksa un Niks pirmo reizi kā vīrs un sieva atjaunoja laulības solījumu.