Bērnu evaņģelizācijas biedrība ir ieguvusi pagaidu atļauju rīkot ASV Havaju salas skolās “Labās Vēsts klubus”. Tie tiek organizēti katru nedēļu, kurus vada brīvprātīgie. Šie klubi veicina mācīšanos, kalpošanu un garīgo izaugsmi, tajā pašā laikā pastāv arī tādēļ, lai palīdzētu attīstīt bērna sociālās prasmes, līderības prasmes, emocionālo labsajūtu un raksturu.

Bērnu evaņģelizācijas biedrība Havaju salās trīs gadu garumā bija iesniegusi pieteikumus, lai rīkotu “Labās Vēsts klubus” vairākās skolās, tomēr Valsts Izglītības departaments visus pieteikumus pastāvīgi noraidīja. Līdz ar to tiesā tika iesniegta prasība pret Havaju salu štata Izglītības departamentu un ASV apgabaltiesa nolēma, ka biedrības Bībeles klubiem ir jānodrošina tādas pašas iespējas kā citiem klubiem visā salas štatā.

Bērnu evaņģelizācijas biedrība advokāts, Liberty Counsel dibinātājs un priekšsēdētājs Mets Stavers (Mat Staver) saka: "Šī ir liela uzvara Bērnu evaņģelizācijas biedrībai, vecākiem un Havaju valsts skolu skolēniem. ASV Augstākā tiesa ir nolēmusi, ka valsts skolas nedrīkst diskriminēt kristiešu uzskatus. Bērnu evaņģelizācijas biedrība sniedz bērniem drošu vidi, kas piedāvā morāles un rakstura attīstību no kristīga viedokļa. “Labās Vēsts klubiem” vajadzētu būt katrā valsts pamatskolā."