Jau iepriekš tika ziņots, ka Luiziāna ir kļuvusi par pirmo ASV štatu, kurā noteikts, ka katrā skolas klasē ir jāizvieto plakāts ar Bībeles desmit baušļiem. Līdz ar šo lēmumu Amerikas Pilsoņu brīvību savienība ir iesūdzējusi tiesā Luiziānas štatu un mācītājs Rejs Komforts (Ray Comfort) nesen nosūtījis pateicības dāvanu grozu šai cilvēktiesību grupai.

Mācītājs nevis izsmēja Amerikas Pilsoņu brīvību savienību, bet gan pateicās par to, ka tā ir pievērsusi plašu un pastiprinātu uzmanību Bībeles baušļiem. Mācītājs stāsta, ka viņu tiesas prāva bija liela ziņa sekulārajos plašsaziņas līdzekļos, un tādējādi desmit baušļi ir parādījušies lielākajās un populārākajās avīzēs un žurnālos, TV kanālos kā CNN un FOX News, populārākajos raidierakstos, visos sociālajos medijos, un pat komiķis Džimijs Kimels (Jimmy Kimmel) citēja visus desmit baušļus savai milzīgajai auditorijai. Viņš uzsver, ka šādu publicitāti nevar nopirkt.

Mācītājs uzskata, ka vienīgais katalizators, kas var pamodināt amerikāņus apzināties savu nacionālo grēku, ir "svaigs skatījums uz desmit baušļiem". Viņš labprāt redzētu, ka visās ASV skolās būtu izvietoti desmit baušļi, taču norādīja, ka, viņaprāt, pārāk daudziem cilvēkiem ir "izskalotas smadzenes, liekot ticēt maldīgajam "baznīcas un valsts atdalīšanas "principam".