Dalass Dženkinss (Dallas Jenkins), populārā seriāla "Izredzētie" (The Chosen) veidotājs, nupat laidis klajā filmas treileri gaidāmajai svētku laika filmai "The Best Christmas Pageant Ever" (jeb tulkojumā: “Vislabākā Ziemassvētku izrāde”). Filmas iznākšana ASV kinoteātros paredzēta no 8. novembra.

Dženkinss raksturoja šīs svētku filmas veidošanu kā "sapņa piepildījumu", un nodēvēja šo projektu par "filmu, kuru visas savas karjeras laikā es visvairāk esmu vēlējies uzņemt". Filma balstīta grāmatā, kurā ir aprakstīta Herdmanu bērnu dzīve. Seši bērni ir pazīstami kā nemiera cēlāji, un kādu dienu viņi ierodas baznīcā, kur ikgadējās Ziemassvētku programmas vadītājas Džūdijas Grīras (Judy Greer) rokās jau ir vairāk nekā viņa spēj panest. Tajā brīdī Herdmaņu bērni pārņem izrādes ierasto kārtību, liekot pilsētniekiem uztraukties, ka viņi visu sabojās. Tomēr galu galā nepiemērotie bērni izveido programmu, kas ir labāka par visu, ko pilsētas iedzīvotāji jebkad iepriekš ir redzējuši.

Dženkinss savā Instagram ierakstā vēstī, ka šī stāsta būtībā un centrā ir stāsts par "vismazākajiem brāļiem". Viņš uzskata, ka gaidāmās filmas debija ir viņa iespēja radīt "jaunu Ziemassvētku klasiku".