Nesenajā, gandrīz nenotikušajā, evanģelizācijas pasākumā jūnijā, Lielbritānijā, ievērojamais evaņģēlists Franklins Grehems paziņojis par Billija Grehema aizsardzības fonda izveidi Apvienotajā Karalistē.

Uzrunājot vairāk nekā 7500 cilvēku lielu pūli Glāzgovas "OVO Hydro" arēnā, Grehems pieminēja šo fondu, sakot, ka tas veicinās reliģisko brīvību Apvienotajā Karalistē un daļēji tiek finansēts no Billija Grehema evaņģelizācijas asociācijai piešķirtajām tiesas prēmijām.

"Mēs iestājāmies par evaņģēliju un reliģijas brīvību Apvienotajā Karalistē. Tagad mēs izmantosim šos līdzekļus, kas iegūti cīņā pret atcelšanas (cancel) kultūru, lai palīdzētu citiem kristiešiem, kuriem var draudēt apklusināšana," sacīja Franklins Grehems.

Viņš skaidro: "Mūsu sabiedrībā ir tik daudz problēmu, un cilvēki meklē cerību. Mēs zinām, ka patiesu cerību var atrast tikai Jēzū Kristū, tāpēc mums ir jāatbalsta vienam otru Jēzus Kristus labās vēsts izplatīšanā, lai ko tas prasītu." Grehems turpināja: "Es lūdzu, lai tas iedvesmotu kristiešus visā Apvienotajā Karalistē turpināt dzīvot un dalīties savā ticībā brīvi un drosmīgi."