Sešām māsām no Fārmingtonas, Misūri štata ASV, piešķirts Ginesa rekords par kopējo vecumu. Viņas ir vecumā no 88 līdz 101 gadam un no 2024. gada marta viņu kopējais vecums ir nedaudz mazāks par 571 gadu.

Sešas māsas: Norma Džeikobsa, 101 gads, Lorēna Kollmejere, 98 gadi, Maksīne Kola, 97 gadi, Dorisa Grifita, 94 gadi, Margareta Nortone, 90 gadi, un Elma Dženingsa, 88 gadi. Ginesa pasaules rekordu grāmata izskatīja šo īpašo gadījumu un piešķīra atzinību. Ideja pieteikties pieder Normas dēlam Dīnam, kurš ticēja, ka māsām varētu piešķir šāda veida novērtējumu.

Visas māsas ir dzimušas jūlijā, un tām ir ciešas savstarpējas attiecības. Viņas ir no Pirmās baptistu draudzes Fārmingtonā jau kopš bērnības, kad vecāki viņas veda uz svētdienas skolu. Viena no māsām stāsta: "Viņi mums mācīja ievērot zelta likumu, būt laipniem vienam pret otru un mīlēt vienam otru. Un patiesībā savā ikdienas dzīvē mēs esam centušās to darīt. Un, manuprāt, tā ir bijusi brīnišķīga lieta, kas ar mums notika. Mums bija brīnišķīgi vecāki." Māsām tomēr bija viena lieta par kuru viņu starpā bija domstarpības – viņas nespēja vienoties par to, kura māk taisīt visgaršīgāko krāsnī ceptu pīrāgu.