Kādā baznīcā Anglijas dienvidrietumu daļā jauns irānietis saņēmis viegli lasāmu Bībeli mūsdienu persiešu valodā. Viņš tam nespēj noticēt, jo atzīst, ka ja Irānā kādu ieraudzītu ar Bībeli rokā, viņš varētu tikt nogalināts.

Ne visi ir sajūsmā par jaunpienācējiem šajā valstī, kuru skaits statistiski ir ievērojams. Tomēr šajā viesmīlīgajā draudzē, kuras nosaukums netiek minēts draudzes locekļu drošības dēļ, vairāk nekā divas trešdaļas cilvēku, kas svētdienās sēž baznīcas solos, tagad ir irāņi. Trīs gadu laikā draudze no 30 cilvēkiem ir izaugusi līdz 100 draudzes locekļiem.

Kāds draudzes loceklis atklāja, ka viņi vēlējās palīdzēt šiem cilvēkiem kļūt par mācekļiem, taču, lai to pilnvērtīgi izdarītu bija nepieciešama Bībele. “Mēs varētu būt tikai jauka viesmīlīga kopiena, bet mums ir vēl kaut kas cits: labā vēsts par Jēzu, kas izteikta Dieva Vārdā,” teica kāds draudze loceklis un piebilda, “ja mēs nevaram dot cilvēkiem Bībeli, tad mēs viņiem piedāvājam tikai pusi no visa komplekta. Bībele padara to pilnīgu.”  Bībeles šai mazajai baznīcai nodrošina Bībeles biedrība.