Trešajā “Jēzus festivālā” Francijā piedalījās vairāk nekā 5500 cilvēku, tostarp 350 brīvprātīgo. Kā ziņo organizatori, apmeklētāju skaits šajā kristīgās mūzikas pasākumā ar katru gadu pieaug, – 2022. gadā tie bija 3800 dalībnieku, pērn – 5200.

“Jēzus festivāls” noritēja no 5. līdz 7. jūlijam pilsētā Parē-le-Monial. Tajā skanēja dažāda kristīgā mūzika, sākot no pielūgsmes mūzikas, līdz gospelmūzikai. No repa līdz elektromūzikai. Kopumā tika pārstāvētas vairāk nekā divdesmit muzikālās grupas, arī starptautiski pazīstamā pielūgsmes mūzikas grupa no Austrālijas – “Planetshakers”. Papildu koncertiem notika izrādes bērniem, radošās meistarklases un spēles, kā arī tikšanās ar māksliniekiem.

Projektu "Jēzus festivāls" Francijā realizējuši vairāki kristīgi draugi, kuri iedvesmojušies no līdzīga festivāla Anglijā – "Big Church Festival" jau 2017. gadā. Viņu sapnis bija caur mūziku un pielūgsmi pulcināt kopā tūkstošiem kristiešu arī Francijā.

2025. gadā organizatori plāno savstarpēji dalīties ar māksliniekiem. Abi festivālu organizatori ir nolēmuši festivālus rīkot vienos un tajos pašos datumos, lai māksliniekiem būtu vieglāk tajos piedalīties. Tādējādi nākamgad “Jesus Festival” Francijā un “Big Church Festival” Lielbritānijā notiks no 22. līdz 24. augustam.