Francijas Bībeles biedrība ir izveidojusi īpašu Jaunās Derības izdevumu, kas tiks izplatīts gaidāmo Parīzes olimpisko spēļu laikā. Tiek plānots izdalīt 140 000 Jaunās Derības eksemplāru franču valodā un vēl 60 000 eksemplāru angļu valodā.

Francijas Bībeles biedrībā cer, ka Jaunās Derības atstās “paliekošu mantojumu, kas sniedzas tālu ārpus sporta arēnām”. Unikālajā izdevumā ir iekļautas aptuveni piecpadsmit kristīgo sportistu liecības, tostarp Francijas handbola čempiona Žoela Abati un austrāliešu augstlēkšanas sportistes Nikolas Olislagersas liecības. Īpašais Jaunās Derības izdevums saucas “Dārgāks par zeltu”, un tas ir iedvesmots no 1. Pētera 1:7 – “lai jūsu pārbaudītā ticība, kas ir daudz vērtīgāka nekā iznīcīgais zelts, kas ugunīs tiek pārbaudīts, izrādītos teicama, slavējama un godājama, kad Jēzus Kristus parādīsies.”

Gaidāms, ka tuvākajās nedēļās Parīzē uz spēlēm ieradīsies vairāk nekā 11 miljoni apmeklētāju. Jaunās Derības tiks izplatītas gan olimpisko, gan paralimpisko spēļu laikā, kas noslēgsies 8. septembrī.