27. jūlijā ikviens gaidīts Limbažu novadā, Skultē, pie Skultes baznīcas no plkst. 10.00, kur norisināsies kristīgās mūzikas festivāls “Jubilate”. Festivāla apmeklētājiem būs iespēja pavadīt laiku ģimeniskā un radošā atmosfērā, kā arī būs pieejamas dažādas atrakcijas un darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Rīta agrumā uz mazās brīvdabas skatuves pie “Kafijotavas” klausītājus priecēs Aivars Ozoliņš, Maija Turka, Aivars Lapšāns, Ilvis Falbaums, Andris Mucenieks un Madara Celma. Pēcpusdienā uz lielās skatuves plkst. 16.00 būs skatāma (kristīgā) kustību teātra “Purple line” izrāde “Jona”, kam plkst. 18.00 sekos vakara koncerts un sadziedāšanās ar dziesminiekiem Eriku Loku, Valdi Dvorovu, Andri Mucenieku, Aivaru Lapšānu, Aivaru Osi un kristīgās elektroniskās mūzikas apvienību “Angel Beats”. Vakara gaitā būs dzirdami arī liecību stāsti un pateicības no sabiedrībā zināmiem kristiešiem.

Savukārt svētdien, 28. jūlijā plkst. 11.00 notiks Brīvdabas dievkalpojums pie Skultes baznīcas, ko vadīs Pēterupes un Skultes ev.lut. draudžu mācītājs Ivo Pavlovičs ar dažādu mūziķu piedalīšanos. Kristīgās mūzikas festivālu organizē Skultes evaņģēliski luteriskā draudze sadarbībā ar Pēterupes evaņģēliski luterisko draudzi. Ieeja festivālā par ziedojumiem.