No 7. līdz 11. augustam Jaunjelgavas baptistu baznīcā (Rātužu ielā 1) viesosies 10 amerikāņu jaunieši no Kalifornijas štata, ASV. Katru dienu notiks dažādas aktivitātes bērniem un jauniešiem. Noslēguma pasākumā uzstāsies mūziķis Valdis Indrišonoks.

No 7. līdz 9. augustam, katru dienu no pulksten 10:00 līdz 16:00, paredzēti pasākumi bērniem no 7 gadu vecuma. Šajās dienās Kalifornijas jaunieši iepazīstinās bērnus ar kristīgo kultūru ASV, būs sporta spēles un Bībeles skola. Būs arī citas izklaides, piemēram, piepūšamās atrakcijas un mūzika, kā arī iespēja pielietot un uzlabot savas angļu valodas zināšanas. Savukārt 9. augustā no pulksten 17:00 līdz 20:00, notiks pasākums jauniešiem. Tajā tiks apspriestas un diskutētas mūsdienu jauniešiem aktuālas tēmas. Neizpaliks arī sadraudzība un aktivitātes. Uz bērnu un jauniešu pasākumiem ir aicināti bērni un jaunieši no Aizkraukles reģiona. Pasākumi ir bezmaksas, bet nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Vajadzīgie materiāli un ēdināšana tiks nodrošināta.

11. augustā visi ir aicināti uz noslēdzošo dievkalpojumu, kurā viesosies Valdis Indrišonoks un būs kopīga sadraudzība ar draugiem no Kalifornijas.