“Spēju kustība” – “Agape Latvija” nozare aicina iesaistīties brīvprātīgos un atbalstītājus, lai varētu turpināt kalpošanas darbu cilvēkiem ar invaliditāti. Tiek plānotas aktivitātes dažādās draudzēs Latvijā, Bībeles studijas, kā arī starptautiska nometne nākamgad.

Jau tagad ir iespējams finansiāli atbalstīt starptautiskās “Ģimeņu un draugu nometnes 2025” organizēšanu. Tā ir iespēja bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem piedzīvot aizraujošu, kristīgu nometni, kurā saņemt iespēju uzzināt Labo Vēsti par Debesu Tēva mīlestību un pieņemšanu, būt sadraudzībā, slavēšanā un, saņemot atbalstu un stiprinājumu garīgi un emocionāli, augt tālākai dzīvei.

Tāpat ir iespējams kļūt par brīvprātīgo transportēšanas jautājumos, lai jaunieši un bērni varētu doties uz “Spēju kustības” sadraudzības pasākumiem un Spēju Dievkalpojumiem Rīgā, Ogrē, Liepājā vai kur citur Latvijā. “Spēju kustība” piedāvā iesaistīties arī mediju komandā un satura veidošanā organizācijas interneta vietnē un Facebook lapā, kā arī priecāsies par dalību pasākumu, semināru un slavēšanas vakaru rīkošanā. “Spēju kustības” komanda labprāt ciemotos arī draudzēs ar iespēju iepazīstināt ar sevi un kalpošanu. Sazināšanās e-pastā: spejukustiba@gmail.com.